Serijski program »

DVE MAME PREVIŠE

DVE MAME PREVIŠE

Godina proizvodnje: 2010
Trajanje: 6X100
Zemlja proizvodnje: Italija
Režija: AntonelloGrimaldi
Žanr: Komedija
Uloge: Lunetta Savino, Angela Finocchiaro, Sabrina Impacciatore, Marco Cocci, Giorgio Pasotti

14.8.-21.8. od 22.35 i
29.9.-16.10. 00.00

Mladi bračni par, Rita i Alesandro koji žive u Rimu suočavaju se sa bračnom krizom. Njihove vesele i radoznale majke Gebri i Lele, iako ne pripadaju istom društvenom sloju najbolje su prijateljice. One upravljaju butik hotelom koji je vlasništvoneobične starije gospođe.

Čudna smrtnjihove gazdarice, kao i bankrot aviokompanije u kojoj Alesandro radi dovešće ih u niz neprijatnih situacija. Pokušavajući da odgonetnu misterioznu smrt gazdarice, dok „upadaju“ iz nevolje u nevolju, sve vreme se trude da zadrže vlasništvo nad hotelom, što ih ne ometa da i dalje radoznalo zaviruju u živote njihove dece.

Nazad na vrh

GREH I SRAM

GREH I SRAM

Godina proizvodnje: 2010
Trajanje: 6X100
Zemlja proizvodnje: Italija
Režija: Luigi Parisi Alessio Inturri
Žanr: Drama
Uloge: Gabriel Garko, Manuela Arcuri, Marisa Berenson

PON-PET
22.8.-29.8. od 22.35 i
7.10.-14.10. od 00.00

Radnja je smeštena u tridesete godine 20. veka. U Rimu koga kontrolišu fašisti senzualna Karmen upoznaje Nita Valdija, čoveka preke naravi koji se u nju ludo zaljubljuje. Ljubav mu nije uzvraćena zbog njegovog nasilnog i zlog karaktera. Međutim, Nito je opsednut i počinje da je prati i progoni.

Kamen sudbina dovodi u vezu sa bogatom porodicom za koju se ispostavlja da je jevrejska i ona preživljava svu okrutnost rasističkih zakona, živeći u nemačkoj okupaciji.
Konačno oslobođenje dovodi je u situaciju da se razračuna sa progoniteljem čija opsesija nikada nije prestala

Nazad na vrh

SOKO I GOLUBICA

SOKO I GOLUBICA

Godina proizvodnje: 2009
Trajanje: 6X100
Zemlja proizvodnje: Italija
Režija: Giorgio Serafini
Uloge: GiulioBerruti, Cosima Coppola, Anna Safroncik

PON-PET
6.8.-13.8. od 22.35 i
19.9.-26.9. od 00.00

Inspirisan Stendalovom novelom „Opatica iz Kastra“, serija priča romantičnu priču o dvoje mladih ljudi različitog porekla. Elena je tanana i prefinjena mlada žena iz bogate porodice. Đulio je siroče, sin razbojnika koji je kapetan u službi kardinala Pompea, neprijatelja devojčine porodice.

Elena i Đulio ne mogu biti različitiji ali se ipak zeljubljuju. Njihova ljubav je predodređena da propadne zbog društvenih konvencija i političkog oportunizma. Nenamerno, oni se nalaze u srcu procesa koji če izmeniti sudbinu Evrope...

Nazad na vrh

KAPRI

KAPRI

Trajanje epizode: 55 min
Žanr: drama
Zemlja: Italija
Godina: 2006
Reditelj: Enrico Oldoini
Autor: Francesca Marra
Uloge: Gabriella Pession, Sergio Assisi, Isa Danieli, Luca Ward, Carlo Croccolo, Chiara Gensini, Davide Silvestri, Miriam Candurro

ponedeljak – petak u 20.00
repriza u 18.00

Vitorija Mari, dvadesetčetvorogodišnja devojka iz Milana, diplomirani student psihologije, uoči svadbe sa Andreom, potomkom milanskog visokog društva, saznaje da ju je jedna gospođa sa ovog ostrva, Dona Izabela, odredila za svoju naslednicu. Ubeđena da je reč o nesporazumu, Izabela kreće na Kapri, iako se Andrea tome protivi, jer želi da ona zajedno sa njim dovede do kraja pripreme za svadbu.

Vitorija saznaje da je коnaslednica vile Izabela, prelepog zdanja koje se uzdiže na jednom od najčarobnijih mesta na Kapriju. Ostali naslednici su Masimo i Umberto Galijano, unuci Done Izabele koju Vitorija nikad nije upoznala. Umberto, očaran Vitorijom, smatra ovo nasledstvo igrom sudbine i nastavlja da joj se udvara, dok njegov brat Masimo, šarmantni i tajanstveni mornar, pokazuje svoje neprijateljstvo, pitajući se ko je i odakle je Vitorija. Međutim, njeno prisustvo postaje glavna prepreka za prodaju vile Izabela, koju su dva brata, zbog finansijskih poteškoća, obećali porodici Skapeče, jednoj od najuticajnijih na Kapriju.

Vitorija se na Kapriju oseća neprilagođenom. Ostrvo je, bez sumnje, zapanjujuće lepo, ali stil i ritam života veoma se razlikuju i od onog u Milanu. U međuvremenu, ona saznaje nešto što će joj zauvek promeniti život: iz pisma koje joj je ostavila Dona Izabela, saznaje da je usvojena. Za Vitoriju to je strašan udarac. Za Kapri je ne vezuje samo neobično nasledstvo, već i njena prošlost o kojoj ništa nije znala, a koju želi da otkrije. Da bi rasvetlila svoje korene, Vitorija može da pođe samo od imena sa kraja pisma, imena njene prave majke, Anđele. Ali suočavanje sa onima koje je smatrala svojim roditeljima donosi joj još iznenađenja. Gabrijela Pesion, Kaspar Kaparoni, Serđo Asizi, Iza Danijeli i Bjanka Guačero protagonisti su televizijske serije čija radnja je smeštena na Kapriju. Producent je Anđelo Ricoli, a reditelj Enriko Oldoini, u saradnji sa Frančeskom Mara.

Nazad na vrh

od 27. juna <br>ARN – VITEZ TEMPLAR <br>
( <em>Arn - Tempelriddaren </em>)

od 27. juna
ARN – VITEZ TEMPLAR
( Arn - Tempelriddaren )

Režija: Piter Flint
Scenario: Jan Giju
Uloge: Joakim Neterkvist, Sofija Helin, Stelan Skarskard, Vinsent Perez, Sajmon Kalou, Bibi Anderson

petkom u 21:00

Mini-serija „Arn - vitez Templar” je istorijska avantura obrazovanog mladića, i veštog mačevalaca (Arna Magnusona) koga surovi i zavidni svet razdvaja od ljubavi svog života.

Kao vitez templar odlazi u Svetu zemlju da se bori u ratu koji besni između hrišćana i muslimana. Nakon dvadeset godina vraća se kući i nastavlja borbu za ljubav, kao i za ono što je postala njegova životna misija - da ujedini Švedsku u jedno kraljevstvo.

Nazad na vrh

GIMNAZIJALCI

GIMNAZIJALCI

Godina proizvodnje: 2009.
Trajanje: 12 X 50 minuta
Zemlja proizvodnje: Italija
Režija: Lucio Pellegrini
Žanr: Porodični
Uloge: Giorgio Tirabassi, Claudia Pandolfi

PON-PET 29.7.-5.8. od 22.35 i
11.9. – 18.9. od 00.00

Ovo je priča o Antoniju, profesoru iz malog mesta koji je sanjao o tome da bude prebačen u Rim sa ženom i ćerkom Elenom. Premeštaj stiže nakon sedam godina, ali stvari su se promenile: ćerka je tinejdžerka, a žena mu je umrla. Za njega je to možda prilika za nov početak i zato pristaje da pređe u Rim. Antonio počinje da predaje u staroj prestižnoj školi koja se nalazi u elitnom kraju Rima, gde je sve drugačije, i škola i đaci. Đaci su deca advokata, ministara, poznatih biznismena. U toj avanturi on nailazi na niz iznenađenja i probleme s kojima se nikad nije susreo. Uprkos svim teškoćama, neko poput njega jeste upravo ono što je potrebno toj školi. On se bori protiv klišea i apatije đaka, tako da Petrući, Pergoni i Roza više neće biti samo imena u dnevniku. Deca će u njemu naći vodiča ka budućnosti i emocijama. Elena se bori s poteškoćama u prilagođavanju, i kad upozna Danijela, shvata da joj više ne nedostaju njeni stari prijatelji. Tu je i Enrika, koja je odustala od svoje akademske karijere zbog podučavanja, misleći da bi mogla nešto da promeni, ali godinama kasnije počela je da se oseća beskorisno. Antoniov entuzijazam najpre ju je iritirao, ali kasnije počinje da mu se divi jer je zadržao istu strast kakvu je ona imala na početku. Na kraju školske godine deca će imati ključ za svoju budućnost, a Antonio će prevazići svoju stidljivost i strah izjavljujući svoju ljubav Enriki.

Nazad na vrh

Na programu »

 • 07:00 Beograde, dobro jutro
 • 09:00 Vesti
 • 09:10 Beograde, dobro jutro Plus
 • 12:00 Podne u Beogradu
 • 12:10 Moj Beograd
 • 13:00 Vesti
 • 13:05 Serija: 7 života
 • 14:00 Vesti
 • 14:10 Prelistavanje
 • 14:30 Beograd za početnike
 • 15:00 Vesti
 • 15:10 Telešop
 • 15:30 Ram
 • 16:00 Vesti
 • 16:10 Serija: 7 života
 • 17:00 Vesti
 • 17:05 Beograde, dobar dan
 • 18:00 Vesti
 • 18:06 Serija: Kapri
 • 19:00 Vesti u 7
 • 19:35 Prelistavanje
 • 20:00 Serija: Kapri
 • 21:00 Serija: 7 života
 • 22:00 Vesti u 10
 • 22:35 Film: Oko za oko, II deo
 • 23:55 Serija: Kapri
 • 00:40 Noćni program
android aplikacija Studija B