Veličina teksta   Povećaj veličinu teksta Smanji veličinu teksta

Vesti :: Beograd

Praznično radno vreme »

20. Decembar -> 31. Decembar. 2011. | 13:44, Izvor : Studio B, Komentari: 0 komentari

Veći trgovinski objekti u Srbiji danas rade skraćeno, a sutra će biti zatvoreni.

Tempo objekti i Maksi prodavnica danas rade do 18.00, sutra će biti zatvorene, a 2. januara biće otvorene samo dežurne prodavnice i to do 15.00.

Prodajni objekti Merkatora danas rade do 17.00, u nedelju 1. januara biće zatvoreni, dok 2. januara rade uobičajno radno vreme.

Prodavnice Ideje danas i u ponedeljak 2. januara rade do 19.00 dok će u nedelju 1. januara biti zatvorene.

Prodavnice SOS marketa danas rade do 19.00, u nedelju 1. januara biće zatvorene, dok u ponedeljak 2. januara rade od 7.00 do 11.00, a u utorak 3. januara od 7.00 do 20.00.

Radno vreme Super Vero marketa danas je do 20.00, u nedelju će biti zatvoreni, dok u ponedeljak 2. januara rade od 8.00 do 19.00.

Prodajni objekti Metro keš end keri 1. januara ne rade, dok su danas otvoreni do 17.00, a u ponedeljak 2. januara počinju sa radom u 6.00. Tržni centri danas su otvoreni do 18.00, a 1. januara neće raditi.

Na Badnji dan, 6. januara, od 8 do 16 časova radiće prodavnice prehrambenih proizvoda i samousluge, a od 9 do 16 sati prodavnice neprehrambenih proizvoda i trgovinski centri. Na Božić, 7. januara, prodavnice neprehrambenih proizvoda mogu biti zatvorene, dok će dežurne prodavnice i dežurne samousluge biti otvorene od 8 do 12 sati. U nedelju, 8. januara, na drugi dan Božića, dežurne prodavnice i dežurne samousluge mogu biti zatvorene.

Kako saopštavaju iz Sekretarijata za privredu, u dane kada se praznuje Nova godina (31. decembar, 1.  i  2. januar), trgovinski objekti, kao što su prodavnice, samousluge, diskonti, specijalizovane prodavnice za prodaju štampe i duvana kao glavnih proizvoda, kiosci, trgovinski centri, benzinske stanice i drugi trgovinski objekti mogu prodavati alkoholna pića u vremenu od 00 do 24 sata. Istih dana ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića koji se nalaze u stambenim zgradama mogu raditi, emitovati muziku ili priređivati muzički program takođe od  00 do 24 sata. Ostali ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića koji se ne nalaze u stambenim zgradama, mogu raditi u okviru maksimalno utvrđenog radnog vremena - od 00 do 24 sata.

Svi trgovinski i zanatski objekti  u dane novogodišnjih i božićnih praznika  mogu biti otvoreni i mogu  raditi duže od radnog vremena navedenog u ovom saopštenju. Raspored, početak i završetak radnog vremena mora biti istaknut na ulazu ili na drugom vidnom mestu objekta u kome se obavlja delatnost, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu.

 

Radno vreme pijaca

Zelene pijace neće raditi 1, 2. i 7. januara, dok će 3. januara raditi skraćeno, od 6 do 13 časova. Kvantaška pijaca će raditi neprekidno, 24 sata svakog dana, bez obzira na praznike. Ostale pijace će imati prilagođeno radno vreme tokom praznika, saopštavaju iz „Gradskih pijaca".

Otvoreni tržni centar - Novi Beograd (popularni „Buvljak"), Tržni centar „Depo" i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom" - Miljakovac neće raditi 1, 2. i 7. januara, dok će 3. januara raditi uobičajeno.

Pijaca cveća TC „Krnjača" neće raditi 1, 2, 3. i 7. januara 2012. godine, kaže se u saopštenju JKP „Gradske pijace". Nazad na vrh

vrati se na prethodnu stranu

Trenutno nema komentara za ovu vest

Arhiva »

Datum:

Iz kategorije: