Veličina teksta   Povećaj veličinu teksta Smanji veličinu teksta

Vesti :: Beograd

Radno vreme i dežurstva za uskršnje praznike »

31. Mart -> 03. April. 2010. | 11:28, Izvor : Studio B, Komentari: 1 komentari

Za vreme uskršnjih praznika gradske pijace će imati prilagođeno radno vreme, osim u subotu, 3. aprila, kada će raditi uobičajeno. Kvantaška pijaca radiće neprekidno svakog dana, bez obzira na praznike.

U petak, 2. aprila, zelene pijace će raditi uobičajeno, u nedelju, 4. aprila, neće raditi, dok će u ponedeljak, 5. aprila, raditi skraćeno od 6 do 13 časova. Jedino će pijaca „Gornja varoš" u Zemunu u nedelju raditi od 6 do 13 časova.

Otvoreni tržni centar „Novi Beograd" (popularni „Buvljak") u petak će raditi od 8 do 16 časova, a u nedelju i ponedeljak će biti zatvoren. Tržni centar „Depo" će u petak, 2. aprila, raditi normalno od 10 do 20 časova, dok u nedelju i ponedeljak neće raditi.

„Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" u petak, 2. aprila, radiće uobičajeno od 6 do 19 sati, a u nedelju i ponedeljak, 4. i 5. aprila, neće raditi.

Cvetna pijaca u Krnjači će u petak, 2. aprila, raditi od 17 časova do ponoći, u subotu će raditi normalno od ponoći do 8 časova, u nedelju će biti zatvorena, dok će u ponedeljak, 5. aprila, raditi od 17 časova do ponoći.

 Radno vreme trgovina, banaka, pošta i drugih javnih i privatnih ustanova organizovano je tokom predstojećih Uskršnjih praznika po posebnom režimu. U petak i u ponedeljak većina će raditi skraćeno, dok će u nedelju samo pojedine dežurne ustanove biti otvorene.
"Maksi" supermarketi i "Tempo ekspres" u petak će raditi do 17 časova, radno vreme u subotu je uobičajeno, u nedelju neće raditi, dok će u ponedeljak usluživati mušterije do 18.00 časova. Kupci će u "Tempo" u petak moći do 18, radno vreme u subotu je do 22 časa, dok će u ponedeljak biti otvoreni dva sata duže.
Prodajni objekti "Idee" imaće redovno radno vreme u petak i subotu, Uskrs je neradan, dok će u ponedeljak biti otvoreni do 19 sati. TC "Ušće" u petak će raditi od 10 do 18 časova. Na Veliki petak "Delta siti" će biti na raspolaganju posetiocima od 10.00 do 18.00 časova.
"SOS marketi Jabuka" u petak i subotu rade od 7 do 18 časova, a u ponedeljak do 20 časova. "Familija" maloprodajni objekti u petak rade od 7 do 17 časova, u subotu do 22, a u ponedeljak do 19 časova.

 

Radno vreme JP „Gradsko stambeno" za Uskrs

 

Za vreme uskršnjih praznika od 2. do 5. aprila, dežurna služba hitnih intervencija Javnog preduzeća „Gradsko stambeno" radiće s povećanim brojem ekipa od nula do 24 časa. Ekipe ove službe radiće u slučaju potrebe na otklanjanju kvarova na vodovodu i kanalizaciji, zajedničkih delova elektroinstalacija, liftova, hidrofora i hidrocila.

Službi hitnih intervencija JP „Gradsko stambeno" sugrađani se mogu obratiti na telefon 3950-300 ili 3950-301.

 

Izmenjen režim rada „Parking servisa"

 

Javno komunalno preduzeće „Parking servis" obaveštava korisnike svojih usluga da će, shodno propisu o radu u dane verskog praznika, za Uskrs raditi u izmenjenom režimu.

Naplata parkiranja na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada neće se obavljati 2, 3, 4. i 5. aprila, kada neće raditi ni šalter za rad sa strankama Službe parking kontrole u ulici Starine Novaka 22.

Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom prazničnih dana, a Služba za prenos vozila radiće po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.

Auto-perionica na Mostarskoj petlji biće otvorena u subotu, 3. aprila, od 7 do 19 sati i u ponedeljak, 5. aprila, od 7 pa nadalje, 24 časa neprekidno. Auto-perionica u Bloku 45 biće otvorena u subotu, 3. aprila, od 8 do 18 sati i u ponedeljak, 5. aprila, takođe od 8 do 18 sati. U ostale dane praznika perionice neće raditi. Auto-perionica u Bloku 53, kao i Služba tehničkog pregleda, neće raditi tokom svih prazničnih dana.

Info-medija centar „Parking servisa", u ulici Kraljice Marije 7, neće raditi od 2. do 5. aprila. Kao i sve druge službe „Parking servisa", sa redovnim radom otpočeće 6. aprila.

 

Dežurne službe na grobljima 

 

U servisnim službama na gradskim grobljima organizovana su dežurstva za uskršnje praznike, a šalteri na Novom groblju biće otvoreni i za vreme praznika, 24 časa.

Na Veliki petak, 2. aprila, i u nedelju, 4. aprila, neće biti sahrana i ispraćaja za kremacije na grobljima u sastavu JKP „Pogrebne usluge". Sahrane će se uobičajeno obavljati u subotu, 3.aprila, i u ponedeljak, 5. aprila. Nazad na vrh

vrati se na prethodnu stranu

dana:
Molim vas da dodate informaciju kada rade maloprodajni prehrambeni objekti Hvala unapred....

Arhiva »

Datum:

Iz kategorije: